Kerst Catering

Tijdens de kerstdagen besteden we graag alle aandacht aan onze familie, vrienden en natuurlijk aan het kerstmenu! Samen eten hoort daarbij. Bestellen jullie dit jaar een kerst catering of gaan jullie aan de slag in de keuken?

Natuurlijk is het zelf bereiden van het kerstmenu een leuke bezigheid, maar wanneer je geen keukenprins of prinses bent zijn de overheerlijke hapjes en gerechten van Catering de Waal een leuke oplossing. Wist je dat je een kerst catering ook kunt laten bezorgen bij vrienden, familie of bijvoorbeeld de buren?

Bekijk hier het assortiment en bestel eenvoudig online!

Kerst Catering

Vier het kerstfeest thuis met een kerst catering

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om iedereen een taak te geven. De één maakt het voorgerecht, de ander het dessert en zo verder. Maar in de praktijk blijkt deze constructie nogal wat voeten in de aarde te hebben.

Wellicht kun je zelf wel een aantal voorbeelden noemen waarop de zo mooi lijkende werkwijze tijdens de kerstdagen de afgelopen jaren is misgelopen. Het toetje was mislukt bij tante Anne, plotseling besloten Bart en Ineke niet te komen en zij hadden als taak het hoofdgerecht, of er werd iets gekookt dat jij absoluut niet lust.

Wordt het aan de hand van deze ervaringen dit jaar niet tijd om het anders te doen? Is het niet vele malen handiger en ook zeker zo lekker, al dan niet lekkerder, om een catering met kerst aan huis te laten bezorgen?

Een catering met kerst regelen

Willen jullie dit jaar met kerst een heerlijke kerstborrel met hapjes organiseren, een kerstbrunch houden? Genieten van een uitgebreid kerstbuffet of zelfs van een compleet vijf gangen kerstdiner? Een catering met kerst is dan de oplossing! Doe een bestelling bij Catering de Waal zodat jullie maaltijd gegarandeerd een succes is.

Bezorging ook tijdens de kerstdagen op 25 en 26 december!

Hapjes aan Huis bezorgt de hele maand december in elke plaats van Nederland, ook op 25 & 26 december. Jouw catering met kerst wordt bereid in één van de 100 keukens in Nederland.

Dus wil je een catering op eerste kerstdag of misschien een kerstbrunch op tweede kerstdag regelen? Kijk dan eens naar het zeer uitgebreide assortiment van Hapjes aan Huis.

Bekijk hier het assortiment en bestel eenvoudig online!

Scroll naar boven