Tapas Catering

Bent u voor de feestdagen, een verjaardag, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid op zoek naar een tapas catering? Dan bent u bij catering de Waal aan het juiste adres. Een grote diversiteit aan verschillende tapas kunt u via ons bestellen en laten thuisbezorgen.

Kies een catering uit ons assortiment of laat er zelf één samenstellen met allerlei heerlijke gerechten en hapjes. Een tapas catering is overigens al te bestellen vanaf 10 personen. U kunt daarbij kiezen uit een tapas buffet of tapas hapjes.

Bekijk hier het assortiment en bestel eenvoudig online!

Tapas catering buffet bestellen

Tapas buffet

Met het tapas buffet van Catering de Waal vullen wij een gehele tafel met heerlijke gerechten. Het bestek, de borden en alle andere benodigdheden zijn bij te bestellen. Al uw gasten kunnen langs het tapas buffet lopen en een heerlijk bordje eten halen.

Na afloop van het buffet worden alle benodigdheden weer bij u opgehaald. Met een tapas buffet van Catering de Waal kunt u genieten van heerlijk eten zonder hier zelf veel aandacht aan te hoeven besteden.

Tapas hapjes

De tapas hapjes van Catering de Waal worden in kleine feestelijke bakjes of op schalen geleverd. Deze kunt u verspreid over verschillende tafels neerzetten. De hapjes op schalen kunt u rond laten gaan zodat iedereen steeds kan genieten van een lekker hapje.

Voor de tapas hapjes zijn geen borden nodig. Een cocktailprikkertje of servet is voldoende. De tapas zijn te bestellen vanaf 10 personen of per 10 stuks.

Tapas catering hapjes bestellen

Tapas catering met warme en koude gerechten of hapjes

Zowel de tapas hapjes als het tapas buffet kunnen voorzien worden met koude en warme gerechten en hapjes. Warme gerechten worden in chafing dishes warm gehouden. Hierdoor zijn beide opties zeer geschikt voor diverse gelegenheden.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld een tuinfeest, housewarming, kerst catering of receptie. Kies voor een koud gerecht als knoflook bruschetta met makreelmayonaise. Serveer daarbij ook het warme gerecht Albóndigas in pittige tomaten salsa Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus.

Op deze manier kunt u een gehele maaltijd of diverse rondes met overheerlijke warme en koude hapjes eenvoudig realiseren.


Hoe werkt de tapas catering van Catering de Waal

U besteld via onze website een heerlijke catering en geeft daarbij de gewenste leverdatum en tijdstip door. Wij bezorgen de tapas catering op de afgesproken tijd en zetten voor u het buffet geheel klaar.

Als laatste volgt een kleine uitleg over de diverse gerechten en kunt u samen heerlijk smullen. Na afloop halen wij bovendien alle vuile materialen in kratten op en doen wij de afwas.

Bekijk hier het assortiment en bestel eenvoudig online!

Scroll naar boven